Hírlevél feliratkozás

Nagyon sokat tanultam a Dekor Akadémia marketing képzésén Pálfi Évitől. Úgy érzem, előreléptem ezen a területen is.

Vártam Mezőffy Tamással a workshopot. Volt szerencsém részt venni Tamás képzésén a múltban, de a mai felülmúlta mindet! Izgalmasabbnál izgalmasabb munkák, csodálatos virágok és kiváló tanár!

Vida Ági képzése dinamikus, jól szervezett volt. Voltak nyitott kérdéseim, amiben Ági megerősített, és olyan irányt mutatott, ami a jövőmre tekintve nagyon gyümölcsöző és eredményes lehet.

Jó hangulatban, dolgosan és igen gyorsan telt a nap. Tetszettek az egyértelmű instrukciók és az alkotói szabadság együttes megjelenése. A helyszín és az alapanyagok kifogástalanok.

Bálint Móni mester dekoratőr mindig szuper. Nincs mellébeszélés, velejéig szakmai, új információkkal. Köszönöm szépen a Kirakatrendezés képzést, minden fillér megérte!

Örülök, hogy kitaláltátok és megvalósítottátok ezt a tanulási-fejlesztői lehetőséget nekünk, akik szeretnénk haladni, s egy kis újat belecsempézni a minennapi rutin virágkötészetbe. :)

Nagyon tetszett a workshop, jól éreztem magam. Kiss Attila mester virágkötő figyelmes és széles látókörű, sokat tanított. Köszönöm a mai napot!

Ma is sok ötletet kaptam, amit boltomban is tudok alkalmazni. Szabó János kiváló pedagógus, egyszerűen, érthetően oktat. Megtanultuk az arányokat, ami sokunknak gondot okoz ill. okozott.

Nagyon jól éreztem magam Orsi mobilfotós workshopján. Fantasztikusan leadott anyag, ami nagyon nagy segítség lesz számomra a mindennapokban üzletem reklámozásához. Köszönöm a lehetőséget!

Pánczél Péter workshopja igazi feltöltődés volt. Az ismertetett technikák, a természetes anyagok és kellékek tökéletes összehangja mellett Peti személyisége mind-mind nagyon sokat adott.

54

SZAKOKTATÓ

1176

VÉGZETT TANULÓ

98

WORKSHOP