Dekorációs

Karácsonyi nemezműhely

Dekorációs workshop
Tapasztald meg az alkotás örömét egy több, mint nyolcezer éves textiltechnika, a nemezelés által. Megismerkedhetsz a különböző gyapjú típusokkal, a nemezelés múltjával és technikai lehetőségeivel, majd elsajátíthatod a két kezünk által formált szappanos nemezelést és a modern száraz tűnemezelést három különböző tárgyon keresztül.

A foglalkozásról kész, befejezett darabokkal térhetsz haza, melynek elkészítésében mindenben a segítségedre lesz Szabó Erzsó Junior Príma díjas textilművész, aki tíz éve tervez és készít prémium minőségű ruhákat és kiegészítőket. Munkáiban a letisztultság, kifinomultság, az anyagban rejlő energiák életre keltése a különleges. 

Hangolódjunk együtt a karácsonyi ünnepekre gyapjúból, hernyóselyemből, csipkéből nemezelt dekorációk készítésével!
Az idei utolsó workshopunk végén egy közös kis záró programmal is készülünk!


A képzés jelentkezési határideje lejárt!

A holnapi képzésre már nem tudsz online jelentkezni. Szabad helyek függvényében telefonon még elfogadunk jelentkezést. Érdeklődj Pánczél Péternél a 06 30 150 8808-as telefonszámon!

Oktató:

Szabó Erzsó


Junior Prima Díjas textilművész

Tíz éve tervezek és készítek prémium minőségű ruhákat és kiegészítőket. Minden darab kézzel és nagy odafigyeléssel készül, ezért egyszeriek és megismételhetetlenek. A textil létrejöttével egy időben születik maga a forma is. Nyolcezer éves kézműves technikával készülő ruhák, couture részletekkel.  Munkáimban a letisztultság, kifinomultság, az anyagban rejlő energiák életre keltése a különleges. Így jönnek létre a művészet és divat határán egyensúlyozó viselhető ruhaköltemények, melyek kiemelik a női szépséget, kecsesek és komfortosak.

Alkotásaim a világra és önmagára nyitott szemléletű, kifinomult ízlésű, magabiztos nőknek szólnak, akik a gyorsan változó trendekkel szemben az időtlen stílus képviselői.