Elméleti

03.13

09:00

Mobilfotózás workshop virágkötőknek

Elméleti workshop

A virágüzletedben készült alkotásokat, újdonságokat, szezonális ajánlataidat te is rendszeresen befotózod mobillal, majd posztolod? Érezted már azt, hogy hasznos lenne egy kis optikai tuning, plusz tudás ezeknek a fotóknak az elkészítéséhez?

Ha nem vagy elégedett a telefonoddal készített fotóiddal, most itt a lehetőség, hogy szintet ugorj!

Egy jobb telefonnal te is elkészítheted ezeket a képeket, ha tudod, milyen kompozíciót, kiegészítőket és világítást használj, majd hogyan utómunkázz. Mobilfotós workshopunkon mindezt egyetlen nap alatt megtanulhatod! A képek elkészítéséhez csak egy fotózásra alkalmas mobiltelefonra lesz szükséged. Természetes fényt használunk, a szükséges kiegészítők pedig minden virágüzletben megtalálhatóak. 

Tematika:

  • általános fényképezési ismeretek (kompozíció, kiegészítők, világítás)
  • telefon kamerájának alaposabb megismerése (éles képek készítésének titka, elmosódott háttér készítése, különböző fényképezési módok használata)
  • különböző képtípusok elkészítése (kompozíciós és világítási ismeretek gyakorlatba ültetése) - csokor vázában, csokor kézben, világos és sötét háttér előtt, üzlet fotózása, kreatív képek, hangulatfotók
  • utómunka (ingyenes képszerkesztő programot használunk hozzá)

Tanfolyam ára:

Ft/fő

Ft/fő

Válassz helyszínt:

Válassz időpontot:

Jelentkezők száma:

Oktató:

Szöllősi Kiss Orsi


Tárgy- és ételfotós

Szöllősi Kiss Orsi tárgy- és ételfotós, az Előbb fotózunk, aztán eszünk alapítója. Vallja, hogy a jobb mobiltelefonok ma már valós alternatívát jelentenek a drága és bonyolult fényképezőgépekre. Telefonos képeire felfigyelve a Huawei nagykövetének választotta. Workshopjain kézműves vállalkozóknak és vendéglátósoknak tanítja, hogyan készítsenek egyetlen telefonnal vásárlásösztönző fotókat.