Virágkötészet

Kézicsokrok újragondolva

Virágkötészeti workshop

Mindennapjaink leggyakoribb munkái a csokrok. Az egyszálastól az óriás bokrétákig, számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre technikailag és kreativitásban egyaránt, hogy vevőinket elkápráztassuk.

Az augusztusi workshop előadója Nagy Gábor ifjúsági Európa-bajnok virágkötő lesz. Gábor vezetésével különleges megoldásokkal ismerkedhetnek meg a képzés résztvevői, mindvégig szem előtt tartva az arányokat, formákat és a tökéletes technikai megoldásokat. Az alkotónap alatt a résztvevők megtanulhatják hogyan készíthetnek különleges csokoralapokat és talán az elsőre kicsit szokatlannak tűnő anyagpárosításokkal valami teljesen egyedit hozhatnak létre. Gábor a tőle megszokott modern látásmódot hozza el a workshopra, melyen vágott és tartós virágokból készült alkotások is készülnek az eladhatóságot is figyelembe véve.


A képzés jelentkezési határideje lejárt!

A holnapi képzésre már nem tudsz online jelentkezni. Szabad helyek függvényében telefonon még elfogadunk jelentkezést. Érdeklődj Pánczél Péternél a 06 30 150 8808-as telefonszámon!

Oktató:

Nagy Gábor


Ifjúsági Európa-bajnok virágkötő

Nagy Gábor ifjúsági Európa-bajnok virágkötő életében már egészen kis kora óta fontos szerepet játszik a virágkötészet. A szüleivel közösen vezetik a családi virágüzletet, mellette pedig virágkötészeti bemutatókat tart, oktat és versenyzik idehaza és külföldön egyaránt. A versenyzésbe 4 és fél éve kezdett bele, innentől kezdve folyamatosan keresi a kihívásokat, ahol megmérettetheti magát. Gábor számos hazai virágkötészeti verseny győztese, melyek közül a legkiemelkedőbb a Magyar Bajnokság, amit 2017-ben nyert meg. A nemzetközi versenyek közül a legjelentősebb a 2017-es Eurofleurs megnyerése volt Belgiumban, ahol Gábor Magyarországot képviselhette. Emellett a Fusion Flowers 2018 Év Nemzetközi Virágkötő Dizájnere Verseny második helyét is megszerezte. A legközelebbi nagy kihívás  az Európa-Bajnokság lesz, ahol hazánkat képviselni.