Dekorációs

Bevezetés a modern kalligráfiába

Dekorációs workshop
Mindig is ámulattal nézted a kalligráfia videókat? Szeretnél valami olyat alkotni, ami egyedivé és megkülönböztethetővé tesz?
Gyere, és tanuld meg hogyan kell használni az ecsetfilcet, hogy látványos és lenyűgöző legyen a végeredmény.

Miről lesz szó a workshopon?

1. Hogyan tartsd és használd az ecsetfilcet? A legtöbben már ott problémába ütközünk, hogy hogyan is fogjuk meg a tollat, és ha az alapok nem stimmelnek, akkor az eredmény sem lesz ideális. Brigi megmutatja neked, hogyan tartsd a tollat és hogyan húzz vele olyan vonalakat, amilyeneket szeretnél.

2. Hogyan készíts kalligrafikus ABC-t? Az alapok tisztázása után jöjjönek az építőkockák, a betűk. Brigi végigveszi veled az összes betűt, melyiknél mire figyelj, hogy igazán szép, formás betűid legyenek.

3. Hogyan készíts el egy teljes alkotást? Ha minden kész, már “csak” az következik, hogy kamatoztasd a frissen megszerzett tudásod, és a betűidet szavakká, felirattá alakítsd. Megtudhatod, hogyan kösd össze a betűket, és hogyan díszítheted a kész felirataidat.

A megszerzett tudást pedig azonnal fel is használjuk ajándék- és dekorációs termékeken.A képzés jelentkezési határideje lejárt!

A holnapi képzésre már nem tudsz online jelentkezni. Szabad helyek függvényében telefonon még elfogadunk jelentkezést. Érdeklődj Pánczél Péternél a 06 30 150 8808-as telefonszámon!

Oktató:

Bubán Brigitta


Kalligráfia szakoktató

Brigi ösztönösen imád rajzolni. Kisgyermek kora óta tárgyakat, embereket rajzol, fest. Ez vele született tehetség. Később különleges kapcsolat alakult ki a betűk közt és közte, magával szívta a kalligráfia.

Ahogy Brigi fogalmaz: "Amikor elmélyültem ebben a csodás hivatásban, akkor eszméltem rá arra is, hogy a kézírást mennyire szenvedélyessé lehet varázsolni, ráadásul úgy, hogy annak hangulata, igaza története legyen."