Elméleti

10.06

09:00

Vállalkozásfejlesztés lépésről-lépésre - sikeres virágüzlet vezetés

Elméleti workshop

Napjainkban vajon elég az, hogy a megszokott ütemben és stílusban kereskedünk? Számos olyan lehetőség van, ami megkönnyítheti a munkánkat, átláthatóbbá, tervezhetőbbé teheti a vállalkozásunkat vagy akár a raktárunkat. Közeleg a jeles nap, keressük a tavalyi „füzetet”. Mit is vettünk? Most mit rendeljünk? Ilyen és hasonló helyzetek mindenkinek ismerősek lehetnek. A mai világban elengedhetetlen modernebben gondolkozni és dolgozni. Gyakorlati ötletekkel és példákkal szeretnénk segíteni a munkátokat, de nem csak ezekben a témákban.  Terítéken lesz az árkalkuláció, raktározás, készletezés, árajánlat készítés, hatékony időbeosztás.

A nap lényege egy új szemlélet megmutatása, hogy mi miért fontos, hogyan teszed most és hogyan lehetne. Természetesen senki sem tudj a „tutit”, senki sem csinálja tökéletesen, de ami működik itt, az működhet személyre szabva ott is. 

Tanfolyam ára:

Ft/fő

Ft/fő

Válassz helyszínt:

Válassz időpontot:

Jelentkezők száma:

Oktató:

Boros Attila


Mester virágkötő, a szakmai egyesület elnöke

Boros Attila mester virágkötő a szakmai egyesület elnöke és 24. éve virágüzlet tulajdonos, jelenleg kereskedelmi vezetőként a Decoration and Design Kft csapatát erősíti.

Saját tapasztalatait és bevált ötleteit módszereit adja át egy beszélgetős, interaktív nap keretein belül.