Dekorációs

05.21

09:00

Régiből újat- bútorfestési technikák virágkötőknek

Dekorációs workshop

Ha felfrissítenéd a virágüzleted régi, megunt bútorait, itt a helyed! A bútorfestés eszközeit használva könnyedén saját ízlésünkre szabhatunk, átalakíthatunk egy kedves bútordarabot, a megfelelő anyagokat és technikákat használva rövid idő alatt látványos eredményeket lehet elérni.

A workshopon átvesszük a bútorfestés alapjait elméletben, milyen eszközöket és anyagokat érdemes használni, és hogyan használjuk azokat nem professzionális körülmények között.

Ez egy gyakorlati képzés, ahol krétafestékkel, minta-deszkákon gyakorolva több felületet festünk, átvesszük a konkrét ecsetfogásokat, a helyes mozdulatokat, és 5 olyan egyszerű technikát (textúrált felület festése, sima felület festése, „két szín” technika, száraz ecset technika, bemosás, antikolás színes viaszokkal), amiket elsajátítva már biztos kézzel állhat neki bárki bútort festeni.


Tanfolyam ára:

Ft/fő

Ft/fő

Válassz helyszínt:

Válassz időpontot:

Jelentkezők száma:

Oktató:

Szendrődi Enikő


hobbibútorfestő
Szendrődi Enikő közgazdászból lett bútorfestő, aki a saját örömünkre végzett bútorfestés elkötelezett képviselője. Nemiskacat néven kezdett el használni egy angol dekorációs bútorfestéket, blogot írt, majd az Annie Sloan krétafestéknek a forgalmazója és márkaképviselője lett. A krétafesték használata új távlatokat nyitott a bútorfestéshez való megközelítésében, és immár hét éve gyakorlati bútorfestő workshopjain azt az örömteli élményt szeretné átadni az embereknek, hogy a bútorfestés lehet egyszerű és szórakoztató elfoglaltság.