Dekorációs

Régiből újat- bútorfestési technikák virágkötőknek

Dekorációs workshop

Ha felfrissítenéd a virágüzleted régi, megunt bútorait, itt a helyed! A bútorfestés eszközeit használva könnyedén saját ízlésünkre szabhatunk, átalakíthatunk egy kedves bútordarabot, a megfelelő anyagokat és technikákat használva rövid idő alatt látványos eredményeket lehet elérni.

A workshopon átvesszük a bútorfestés alapjait elméletben, milyen eszközöket és anyagokat érdemes használni, és hogyan használjuk azokat nem professzionális körülmények között.

Ez egy gyakorlati képzés, ahol krétafestékkel, minta-deszkákon gyakorolva több felületet festünk, átvesszük a konkrét ecsetfogásokat, a helyes mozdulatokat, és 5 olyan egyszerű technikát (textúrált felület festése, sima felület festése, „két szín” technika, száraz ecset technika, bemosás, antikolás színes viaszokkal), amiket elsajátítva már biztos kézzel állhat neki bárki bútort festeni.


A képzés jelentkezési határideje lejárt!

A holnapi képzésre már nem tudsz online jelentkezni. Szabad helyek függvényében telefonon még elfogadunk jelentkezést. Érdeklődj Pánczél Péternél a 06 30 150 8808-as telefonszámon!

Oktató:

Szendrődi Enikő


hobbibútorfestő
Szendrődi Enikő közgazdászból lett bútorfestő, aki a saját örömünkre végzett bútorfestés elkötelezett képviselője. Nemiskacat néven kezdett el használni egy angol dekorációs bútorfestéket, blogot írt, majd az Annie Sloan krétafestéknek a forgalmazója és márkaképviselője lett. A krétafesték használata új távlatokat nyitott a bútorfestéshez való megközelítésében, és immár hét éve gyakorlati bútorfestő workshopjain azt az örömteli élményt szeretné átadni az embereknek, hogy a bútorfestés lehet egyszerű és szórakoztató elfoglaltság.