Elméleti

09.14

09:00

Európa-kupa élménybeszámoló, bemutató, szakmai nap

Elméleti workshop

Augusztus végén Katowicében kerül megrendezésre a soron következő virágkötészeti Európa-kupa, ahol Nagy Gábor képviseli hazánkat. A versenyen 16 ország rangos virágkötője méri össze tudását. Néhány héttel a kupát követően, Gábor a Dekor Akadémián újra bemutatja a versenymunkáit, és beavat minket a felkészülés fázisaiba. Versenyzői szemmel megosztja élményeit, tapasztalatait a nemzetközi megmérettetésről, és beavat a kulisszatitkokba is.
A szakmai nap másik előadója Kruzslicz Ferenc, aki a nemzetközi technikai zsűri tagjaként egy másik szemszögből osztja meg velünk a versennyel kapcsolatos tapasztalatait. Az előadáson vetítés formájában megtekintjük a versenyzők alkotásait. Kielemezzük az érdekesebb, illetve példaértékű alkotásokat.

Tanfolyam ára:

Ft/fő

Ft/fő

Válassz helyszínt:

Válassz időpontot:

Jelentkezők száma:

Oktató:

Nagy Gábor és Kruzslicz Ferenc


mester virágkötők

Nagy Gábor ifjúsági Európa-bajnok virágkötő számos hazai virágkötészeti verseny győztese, melyek közül a legkiemelkedőbb a Magyar Bajnokság, amit 2017-ben nyert meg. A nemzetközi versenyek közül a legjelentősebb a 2017-es Eurofleurs megnyerése volt Belgiumban, ahol Gábor Magyarországot képviselhette. Emellett a Fusion Flowers 2018 Év Nemzetközi Virágkötő Dizájnere Verseny második helyét is megszerezte.
Kruzslicz Ferenc mester virágkötő, hosszú évek óta aktív tagja a nemzetközi zsűribizottságnak. Feri alapítója és állandó tagja a szakmai versenyek technikai zsűrijének, részese annak az 5 fős csoportnak, akik a nemzetközi versenyek kiírását készítik immár 14 éve. Bőven gyűjtött tapasztalatot szakmai élete során, melyek legérdekesebb részeit most megosztja veletek.