Képzések

Elméleti

Webshop készítés 5 egyszerű lépésben

Online elméleti workshop

A jelenlegi helyzetben egyre növekszik az online értékesítés jelentősége, számos virágüzletet az utóbbi időszakban a webshopos értékesítésnek köszönhetően tudta növelni forgalmát. Rengetegen jeleztétek, hogy most ebben a témában szeretnétek fejlődni. Ezért, ha te is komolyan fontolóra vetted a saját webshop indítását, itt a helyed ezen az ingyenes webináriumon! Ez a képzés online lesz, ezáltal akár otthonról vagy virágüzletedből is részt vehetsz az élő előadáson, felteheted kérdéseidet. 

Ez az alapozó előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

Időtartama: 1-1,5 óra

MIT FOGSZ MEGTUDNI A WEBINÁRBÓL?

  • Hogyan indíts webshopot 5 lépésben; hatékonyan és profin?
  • Melyik webshop motort válaszd? Shopify vs. Woocommerce vs. Shoprenter vs. Unas. Melyik a jobb (Neked)?
  • Mire figyelj a webshop tervezése során, hogy ki tudj tűnni a versenytársaid közül?
  • Honnan lesznek az első vevőid? A kihagyhatatlan 0. lépés!
  • Hogyan készítheted el webshopod költséghatékonyan és viszonylag gyorsan?

Virágkötészet

Tavaszi-húsvéti ajtódíszek változatosan

Virágkötészeti workshop

A márciusi képzés főszereplői a virágüzleti forgalomban is töretlenül népszerű ajtódíszek, kopogtatók. A kerek koszorúk mellett megismerkedhetünk a nem megszokott formájú ajtódíszekkel is, mindvégig szem előtt tartva az arányok betartását, és a praktikus technikai megoldásokat. Manapság sajnos rengeteg, pusztán kiegészítőkből és élénk színűre festett száraz alkotóelemekből elkészített ajtódísszel találkozunk.  Ezen a képzésen a részvevők bepillantást nyerhetnek, hogyan is lehet megfelelően és ízlésesen vegyíteni a tartós alkotásokban az élő és száraz növényi részeket a kellékekkel, kiegészítőkkel. 

Elméleti

Videókészítés mobillal a közösségi médiára – gyorsan és egyszerűen

Elméleti workshop

A közösségi oldalakat pörgetve gyakran jut eszünkbe milyen jó is lenne, ha mi is meg tudnánk mutatni alkotásunk folyamatát vagy a kész művet egy-egy látványos, kreatív videóban.

De hogyan csinálják, akik ilyeneket készítenek?

Ebben a workshopban Terei Miklós VideoNINJA segítségével megismerheted azokat a könnyen elsajátítható technikákat, trükköket és applikációkat, amelyekkel te is képes leszel hasonló kreatív videós tartalmakat posztolni – készüléktípustól függetlenül.

Amit többek között megtanulhatsz ezen a workshopon:

  • az alapvető képalkotási módszereket, amitől máris jobban néz ki egy videó
  • olyan funkciók megfelelő és látványos használatát, mint a lassítás vagy a gyorsítás
  • mikor használj kameramozgásokat és hogyan
  • hogyan dolgozz fel egy témát videóban
  • rövid, effektekkel színesített videók készítése komolyabb szakértelem nélkül – szintén a mobilodon.

Virágkötészet

Anyák napi virágdíszek

Virágkötészeti workshop

Május első, anyák napi hétvégén kiemelten fontos, hogy minél gyorsabban a legjobb és legtöbb készletet nyújtsuk a vevőinknek. Tudatos tervezéssel és előkészületekkel nagyban megkönnyíthetjük a munkánkat. Klarissza workshopján az eladható, előre is elkészíthető anyák napi készítmények, virágdíszek kerülnek terítékre. Alternatívákat mutatunk a cserepes növények kreatív díszítésére, az egy- és néhány szálas csokrok látványos csomagolására és kihelyezésére. Átbeszéljük, hogy egy kiemelt ünnepre milyen kirakatrendezési praktikákat érdemes bevetni.

Virágkötészet

Esküvői háttérdekorációk, lógatható díszek

Virágkötészeti workshop

Egy igazán gyakori, de egyben hiánypótló témával indítjuk az esküvői szezont. Az ünnepi dekorálások során számtalanszor kell látványos, és egyben könnyű, lógatható alkotásokkal előrukkolnunk az étteremben, házasságkötő teremben, templomban, netán a szabad térben. A drótkarikák, könnyed szerkezetű alapok számtalan variálási módjával ismerkedhetünk meg ezen a workshopon, ahol a manapság közkedvelt trópusi levelek és különféle vágott zöldek kapják a főszerepet. Az egyéni munkák mellett Réka vezetésével egy látványos boldogságkaput is feldíszítenek közösen a képzés résztvevői. 

Dekorációs

Makramé a virágkötészetben - esküvőre hangolva

Dekorációs workshop

A makramé, mint kézműves műfaj napjainkban újra reneszánszát éli.  A Pinterestet nézegetve, gyakran találkozunk olyan fotókkal, ahol a makramé szerves része a trendkövető növénydekorációnak. A csomózásnak ez a technikája viszonylag könnyen elsajátítható és gyors sikerélményt hoz akár kezdőknek is. A különféle falidíszek és virágtartók jól beilleszthetők a virágbolti környezetbe, a modern fonalakkal és a virágkötészetben is használt anyagokkal kiegészített alkotások pedig újszerű, üde színfoltként jelenhetnek meg az üzletben. A workshopon négy olyan alkotást készítünk el, melyek jól beépíthetőek a virágüzlet kirakatába, így igazán egyedivé és különlegessé tehetjük a dekorációinkat.